Skriv ut
Lifeproof Belt Clip for iPhone 4-4SRonhill Vizion Windlite Jacket, Treningsjakke herre

Mons Royale Women's Long Jane Gun Metal Longs

kr 599,00
kr 359,40 Du sparer: 40 %

Mons Royale er årets nyhet på sportsundertøyfronten. Laget av merinoull og med et design som passer både i skibakken og på afterski. Mons Royale Women's Long Jane er supermyke og varme longs. VIVA LA MONS!


• 100% merinoull holder deg varm
• Ekstra myke ullfibre - egner seg også for de som er sensitive overfor ull
• Finnes i fargene Purple, Pink, Teal og Gun Metal
• Vaskes på ullprogram 30 grader, legges til tørk uten å strekkes
• Størrelser S, M og L
• Størrelsesguide:


 

merino1

Det er millioner av ørsmå luftlommer i merinoullens fibre, dette gjør at luften holder på kroppsvarmen i kjølig og svært kaldt vær. Merinoull regulerer kroppstemperaturen på en naturlig måte ved å absorbere og frigi fuktighet, dette holder deg varm når det er kaldt og kald når det er varmt.

merino1

Merino har en glatt overflate som er veldig ulik vanlig ull. I tillegg har undersøkelser vist at stoffet keratin påvirker huden på en gunstig måte og holder den myk. Dette gjør at merinoull er det perfekte stoffet innerst mot kroppen, det vil si ullundertøy i kategorien "first layer".

merino1

Merino har naturlige antibakterielle egenskaper som motvirker oppbygning av vond svettelukt. Dette betyr at merinoundertøy ikke vil stinke på afterski og du kan bruke den i flere dager i strekk uten å måtte vaske den.

merino1

Merino har en naturlig pusteegenskap som gjør at luften ventileres gjennom ullfibrene. Dette betyr at merinoull tørker raskt og at den bevarer de isolerende egenskapene.

Har du spørsmål knyttet til varen?