Skriv ut
Sunpocket Sport Matt TurqoisePowertraveller Powerchimp batterilader

ARCTIC LIGHT Batteripakke 4x18650

kr 395,00

Passer til Arctic Light modeller unntatt Arctic Light XM-L2 2000 ( som har skrukobling). Og til de fleste modeller Magicshine.

BATTERIPK. ER TOPP KVALITET, PRODUSERT AV LISHEN, SOM LEVERER BL.A. TIL APPLE

Beskrivelse

Aktiviteter som sykling, hundekjøring og langren krever på lengre turer at du har ekstra lang brenntid. En ekstra batteripakke til din Arcitc Light vil sørge for at du har lys til ekstra lange turer. Batteriet kommer i en vanntett blokk med en veske av Cordura utenpå.

Lading og oppbevaring av batteriene
Batteriene har lavere selvutlading enn vanlige batterier (5-10% per måned). De har heller ikke den såkalte «minneeffekten», og trenger derfor ikke å lades helt ut før ny lading. De kan også klattlades (litt om gangen), men trenger en omstillingssyklus der de lades ut en gang iblant. Dette for å hindre at det dannes kobber i batteriets kjemi.

Batteriene vil over tid ta til seg mindre og mindre lading, og vil miste mer og mer effekt. Det er tre faktorer som øker denne nedbrytningsprosessen, høy lagringstemperatur, lagring i fulladet stand, og full utlading. Batteriene bør derfor lagres kjølig (helst under 20 grader), ca. 40% oppladet. Nedbrytningsprosessen gjør at batteriene har begrenset levetid, men måten de lagres på kan forlenge levetiden.

Spesifikasjoner

• 4x18650 oppladbar Li Ion-batteripakke for Arctic Light og Magicshine
• 4 celler, 8.4V, 5200 mAh
• Vekt  234 gram inkludert veske/kabel
• Mål: 65x36 mm
• Ladetid ca. 3,5 timer

Har du spørsmål knyttet til varen?