Skriv ut
Arctic Light XP-7 3500 hodelykt og sykkellyktNature Experience Microlite-950 Sovepose

Arctic Light -Magicshine Batteripakke 6x18650 - 7800 mAh

kr 595,00

 

Beskrivelse

Aktiviteter som sykling, hundekjøring og langren krever på lengre turer at du har ekstra lang brenntid. En ekstra batteripakke til din Arcitc Light vil sørge for at du har lys til ekstra lange turer. Batteriet kommer i en vanntett blokk med en veske av Cordura utenpå.

Lading og oppbevaring av batteriene
Batteriene har lavere selvutlading enn vanlige batterier (5-10% per måned). De har heller ikke den såkalte «minneeffekten», og trenger derfor ikke å lades helt ut før ny lading. De kan også klattlades (litt om gangen), men trenger en omstillingssyklus der de lades ut en gang iblant. Dette for å hindre at det dannes kobber i batteriets kjemi.

Batteriene vil over tid ta til seg mindre og mindre lading, og vil miste mer og mer effekt. Det er tre faktorer som øker denne nedbrytningsprosessen, høy lagringstemperatur, lagring i fulladet stand, og full utlading. Batteriene bør derfor lagres kjølig (helst under 20 grader), ca. 40% oppladet. Nedbrytningsprosessen gjør at batteriene har begrenset levetid, men måten de lagres på kan forlenge levetiden.

Spesifikasjoner

• 6x18650 oppladbart Li Ion-batteri for Arctic Light og Magicshine . BATTERIPK. ER TOPP KVALITET, PRODUSERT AV LISHEN, SOM LEVERER BL.A. TIL APPLE.
• 6 celler, 8.4V, 7800 mAh
• Vekt  312 gram inkludert veske/kabel
• Mål: L7xD5,5xH4
• Ladetid ca. 4,5-5 timer

Har du spørsmål knyttet til varen?